Cascaval 40% grasime, 2.9 kg - 3.1 kg, Cod 00004149
Opinia clientilor:
Cascavalul este considerat un aliment intreg datorita profilului sau nutritiv impresionant, fiind o bogata sursa de proteine, probiotice, calciu, fosfor, zinc si vitamina B. Desi cascavalul este considerat un inamic al dietelor, daca este produs din lapte de calitate, poate veni in completarea dietelor si poate fi folosit cu usurinta in diverse retete.
Ingrediente: lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate, cheag, sare.
Tara de origine a laptelui: Romania.
- Grasime in substanta uscata
- 40%
- Valoare energetica
- 1120 kj / 269 kcal
- Grasime
- 20 g - din care acizi grasi saturati 14 g
- Proteine
- 22,3 g
- Glucide
- 0 g - din care zaharuri 0 g
- Sare
- 1,95 g
- Gramaj
- 2.9 kg - 3.2 kg
- Temperatura de pastrare
- 2°C...6°C