Plasarea Comenzii si incheierea contractului de vanzare 

Pentru acceptarea comenzii de catre Laktotrio 2001 Prod SRL este impusa o valoare minima a acesteia de 100 lei .

Pentru efectuarea si plasarea unei comenzi, clientul trebuie sa urmeze instructiunile afisate in magazinul online LAKTOTRIO  in acest sens si sa parcurga urmatorii pasi :

Pasul 1 : Alegerea produselor si adaugarea acestora in cos

Din meniul PRODUSE selectati categoria dorita (ex.LAPTE) alegeti produsul dorit  si apoi apasati  butonul Adauga in cos. Dupa ce ati adaugat produsul in cos pe ecran va aparea o fereastra cu mesajul Produs adaugat cu succes in cosul tau, si cu posibilitatea de a alege din cele doua variante: Finalizeaza comanda sau Continua cumparaturile.

Daca doriti sa revedeti lista produselor adaugate in cos, sa actualizati cantitatea sau pentru a renunta la unul sau la toate produsele selectate accesati cosul de cumparaturi, sus in dreapta paginii. 

Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni la produse folosind meniul PRODUSE din partea stanga sus a paginii.

Pasul 2: Introducerea informatiilor personale si acceptarea Termenelor si Conditiilor

Pentru acest pas sunt disponibile doua variante :

            Varianta 1 :conectarea la contul deja creat pentru magazinul online LAKTOTRIO (’’Contul meu/Autentificare”) sau, in cazul in care acesta nu exista, crearea unui Cont de Client, dupa cum urmeaza:

Crearea unui cont de client se realizeaza prin accesarea butonului (Contul meu/Inregistrare) aferent situat in partea dreapta-sus a magazinului online LAKTOTRIO. Clientul va completa formularul de creare a contului de client prin introducerea urmatoarele informatii:

- modul de  adresare

- prenumele/numele de familie

- adresa de e-mail prin care doreste sa poarte corespondenta cu Laktotrio 2001 Prod SRL

- o parola formata din 8 caractere alfanumerice  

Pentru crearea contului de client, clientul trebuie sa fie de acord cu Termenele si Conditiile si cu politica de confidentialitate, acest acord fiind exprimat prin selectarea bifei "Sunt de acord cu Termene si Conditiile magazinului online LAKTOTRIO si cu politica de confidentialitate".

Crearea contului de client va fi confirmata prin intermediul unui e-mail automat transmis clientului.

Stergerea contului de client se poate realiza in baza unei solicitari in acest sens adresata catre Laktotrio 2001 Prod SRL, prin e-mail la adresa comenzi@laktotrio.ro .

Mentionam ca este obligatorie crearea unui cont de client pentru a plasa o comanda in magazinul online LAKTOTRIO.

 

Indiferent de optiunea aleasa dintre cele mentionate la varaiantele 1 si 2 de mai sus, pentru a putea trece la etapa urmatoare, este necesara acceptarea de catre fiecare client a Termenelor si Conditiilor si a politicii de confidentialitate, acest acord fiind exprimat prin selectarea bifei "Sunt de acord cu Termene si Conditiile magazinului online LAKTOTRIO si cu politica de confidentialitate".

Pasul 3: Introducerea informatiilor necesare pentru livrare si pentru facturare

In cadrul acestui pas se poate pune bifa pe Persoana Fizica sau Persoana Juridica .

Pentru clientii care au optat pentru Persoana Fizica urmatoarele informatii vor trebui completate:

- adresa de livrare,

- localitatea,

- judetul, 

- tara

- numarul de telefon

Pentru clientii  care au optat pentru Persoana Juridica  se vor adauga suplimentar urmatoarele informatii :

-denumirea firmei,

-CIF;

-Nr de inregistrare de la Registrul Comertului.

! Laktotrio 2001 Prod SRL va putea realiza livrarea produselor comandate din magazinul online doar pe raza localitatilor mentionate in modulul LIVRAREA COMENZII .

 Daca adresa de livrare coincide cu  adresa de facturare  se pune bifa pe Utilizeaza aceasta adresa si pentru facturare .

Pasul 4: Selectarea metodei de livrare

In acest moment este posibila doar livrarea prin flota proprie de autoutilitare Laktotrio(agenti livratori Laktotrio).

Pasul 5: Selectarea metodei de plata

Plata poate fi efectuata in una dintre urmatoarele 3 modalitati, la alegerea clientului:

(1) Plata ramburs (numerar  la livrarea comenzii)

(2) Online prin card bancar.

Daca se opteaza pentru plata online cu cardul bancar (Visa /Maestro/MasterCard ) pentru  finalizarea si validarea platii, clientul va fi directionat catre o pagina separata, securizata, pentru efectuarea platii. Tranzactia va fi procesata de EuroPayment Services S.R.L. www.euplatesc.ro („Procesatorul de Plati”). Procesatorul de Plati are obligatia de a asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele impuse de legislatia in vigoare si utilizeaza mediul de tranzactionare 3D Secure.

De asemenea, procesatorul de plati este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat. Pentru a afla mai multe detalii, te invitam sa accesezi https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php

(3) Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Laktotrio 2001 prod SRL, factura ce va fi trimisa la adresa de email indicata de client .

Livrarea marfii se face doar dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Datele ordinului de plata vor contine :

- Denumire firma: LAKTOTRIO 2001 PROD SRL

- Cont: RO71BTRL03401202197650XX, deschis la banca BANCA TRANSILVANIA

- CIF: RO13917944, J33/280/2001 

Pasul 6: Finalizarea comenzii

Pentru finalizarea comenzii, clientul va trebui sa apese butonul “TRIMITE COMANDA” dupa ce in prealabil a bifat Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si le accept neconditionat .

Comenzile care nu sunt validate prin apasarea butonului ” TRIMITE COMANDA” nu vor fi inregistrate. Simpla adaugare de produse in cosul de cumparaturi nu creeaza nicio obligatie pentru Laktotrio 2001 Prod SRL.

Pasul 7: Confirmarea inregistrarii comenzii

Laktotrio 2001 Prod SRL va confirma inregistrarea comenzii plasate de cate client printr-un e-mail automat trimis catre client, prin intermediul caruia i se vor comunica inclusiv urmatoarele informatii:

- numarul comenzii si momentul inregistrarii acesteia;

- metoda de plata

- lista cu articolele comandate, preturile produselor 

- adresa pentru livrare

- adresa de facturare

In cazul unor motive legitime, Laktotrio 2001 Prod SRL va avea dreptul de a refuza comanda, caz in care va comunica clientului motivele refuzului. Motivele de refuz al comenzii vor putea include fara a se limita la:

- neacceptarea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului clientului;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre client sunt incomplete si/sau incorecte;

- detectarea unui risc de frauda;

Pasul 8: Incheierea contractului de vanzare

Dupa transmiterea e-mailului de confirmare a inregistrarii comenzii, daca va considera necesar, Laktotrio 2001 Prod SRL va putea contacta clientul pentru a stabili data si intervalul orar pentru livrare. De asemenea, Laktotrio 2001 Prod SRL va putea solicita informatii suplimentare despre comanda, in cazul in care informatiile furnizate initial de catre Client nu sunt suficiente pentru onorarea acesteia. 

Contractul se va considera incheiat la moment transmiterii e-mailului de confirmare a inregistrarii comenzii.

Transmiterea de catre Laktotrio 2001 Prod SRL a confirmarii de inregistrare a comenzii nu exclude posibilitatea ca anumite produse comandate sa nu poata fi livrate, in situatia in care se constata ca respectivele produse au devenit indisponibile dupa momentul inregistrarii comenzii. In aceasta situatie, Laktotrio 2001 Prod SRL va informa Clientul despre imposibilitatea livrarii respectivelor produse, pana cel tarziu in momentul  livrarii acestora.

Clientul are posibilitatea de a urmari istoricul comenzilor sale din magazinul online LAKTOTRIO accesand rubrica „Contul meu”.