LAKTOTRIO 2001 PROD SRL poate efectua livrari la domiciliul clientilor doar pentru comenzile care au locatia de livrare in municipiile/orasele urmatoare precum si in satele si comunele din apropierea acestora. In situatia in care comanda trebuie livrata in afara acestor zone clientul are obligatia de a solicita, inainte de finalizarea comenzii, pe e-mail (comenzi@laktotrio.ro) sau telefonic (0762.22.55.08) disponibilitatea livrarii.

 Judetul SUCEAVA

Municipiile Suceava/Falticeni/Radauti/Campulung Moldovenesc/Vatra Dornei

Orasul Gura Humorului

Judetul BOTOSANI

Municipiile Botosani/Dorohoi

Judetul IASI

Municipiile Iasi/Pascani

Orasele Targu Frumos/Podu Iloaiei

Judetul BACAU

Municipiile Bacau/Onesti/Moinesti

Orasele Comanesti/Tg.Ocna/Buhusi

Judetul VASLUI

Municipiile Vaslui/Barlad

Judetul NEAMT

Municipiile Piatra Neamt/Roman

Orasul Tg.Neamt

Judetul VRANCEA

Municipiile Focsani/Adjud

Orasul Marasesti

Judetul GALATI

Municipiile Galati/Tecuci

Valoarea minima pentru o comanda este de 100 lei (inclusiv TVA).Vanzatorul (Laktotrio 2001 Prod SRL)  asigura transportul gratuit al comenzilor.

Livrarea comenzilor la adresa de livrare indicata de catre client este asigurata de catre Laktotrio 2001 Prod SRL  prin intermediul personalului propriu, transportul fiind efectuat cu autoutilitare dotate cu agregate frigorifice ce asigura pastrarea optima a produselor. Clientul trebuie sa se asigure ca accesul personalului livrator la locatia de livrare este posibila astfel incat comanda sa poata fi receptionata. In cazul unor erori cu privire la datele furnizate de catre client pentru adresa de livrare sau in cazul furnizarii unor date incomplete, Laktotrio 2001 Prod SRL nu va fi responsabila pentru imposibilitatea livrarii Comenzii.

Clientul se obliga sa fie prezent la receptionarea comenzii la adresa indicata in comanda, in caz contrar, clientul va suporta costul de transport aferent unei posibile noi livrari. In cazul in care clientul nu este disponibil sa receptioneze personal comanda, acesta va desemna o alta persoana in acest sens.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Laktotrio 2001 Prod SRL la momentul predarii produselor comandate catre client la adresa selectata de acesta la momentul finalizarii comenzii, conditionat de plata pretului. Riscul si raspunderea cu privire la produse se transfera clientului la momentul livrarii acestora.

In cazul in care clientul a optat pentru metoda de plata ramburs (numerar la livrare), transferul dreptului de proprietate asupra produselor cu plata ramburs se realizeaza la momentul platii integrale a comenzii catre personalul livrator.

Livrarea se va efectua la data si in intervalul orar comunicat catre client (prin e-mail sau telefonic) de catre administratorul magazinului online LAKTOTRIO  la momentul plasarii comenzii.

Zilele de livrari sunt: 

- de luni pana sambata in intervalul orar : 08-20

La momentul livrarii produselor, clientul sau inlocuitorul desemnat al acestuia, are obligatia de a verifica produsele si documentele de livrare a acestora, avand atasat bonul fiscal ce include informatiile privind denumirea, cantitatea si pretul produsele livrate.

Livrarea comenzilor nu se va putea realiza in cazul in care, oricare dintre conditiile de mai sus nu este indeplinita.

In cazul in care clientul a primit un produs pe care nu l-a comandat in locul unui produs comandat sau in plus fata de produsele comandate, clientul trebuie sa informeze in acest sens Laktotrio 2001 Prod SRL in cel mai scurt timp, la datele de contact mentionate in sectiunea 10 din aceste Termene si Conditii.

Laktotrio 2001 Prod SRL  poate renunta la contract si anula comanda in urmatoarele situatii:

(1) adresa si datele de contact client sunt gresite, lipsesc sau sunt incomplete;

(2) Clientul refuza primirea produselor;

(3) Clientul refuza sa efectueze plata produselor livrate;

(4) Clientul sau inlocuitorul desemnat al acestuia nu poate fi contactat si nu este gasit la adresa indicata pentru livrare.