Termeni si conditii de utilizare a SITE-ului  www.laktotrio.ro

SITE-ul este operat de Laktotrio 2001 Prod SRL, o societate din Romania, cu sediul social în comuna Horodniceni, judetul Suceava, Strada Principala, nr.338 avand cod de identificare fiscala RO13917944, inregistrata în Registrul Comertului Suceava cu numarul J33/280/2001, Capital subscris și vărsat 1.060.000 lei. Obiectul principal de activitate este  CAEN 1051 – Fabricarea produselor lactate si a branzeturilor.

1. PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE SUNTETI DE ACORD CU ACESTE CONDITII DE UTILIZARE

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesand și utilizand SITE-ul, acceptati, fară limitari, aceste conditii si luati la cunostință ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra și Laktotrio 2001 Prod SRL  sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari, Conditile de Utilizare ale acestui SITE, va rugam sa parasiti acest SITE.

2. DEFINITII

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand Laktotrio 2001 Prod SRL, care se afla la adresa www.laktotrio.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către Laktotrio 2001 Prod SRL.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

3. PROPRIETATEA  CONTINUTULUI

SITE-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Laktotrio 2001 Prod SRL. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut, cu excepția celor prevazute in Condițiile de Utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului „Continutului”. De asemenea, va informam ca Laktotrio 2001 Prod SRL  isi va asigura si impune în mod hotarat recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungind daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale  Laktotrio 2001 Prod SRL, prevazute de legislatia in vigoare.

4. UTILIZAREA  SITE-ului

Laktotrio 2001 Prod SRL  acorda permisiunea de a utiliza SITE-ul in urmatoarele conditii: 

• puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse în Continut; 

• nu aveti permisiunea sa utilizati imagini cu locuri sau persoane din SITE fara acordul in scris al  Laktotrio 2001 Prod SRL  

• Continutul SITE-ului poate fi reprodus doar in scopuri editoriale in ziare, reviste de circulatie generala, publicatii comerciale și posturi de radio si televiziune; 

• Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiați (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa creați lucrari derivate sau sa transferati, sa vindeti, sa folosiți Continutul in alt mod, fara acordul in scris al Laktotrio 2001 Prod SRL;

 • Este interzis sa folositi SITE-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. 

• SC Laktotrio 2001 Prod SRL  va coopera cu oricare dintre autoritătile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona societatii SC Laktotrio 2001 Prod SRL sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul SITE-ului; 

• Este interzis sa utilizați SITE-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

5. DESPRE PRODUSE

Fiecare dintre produsele oferite spre vanzare prin intermediul magazinului online LAKTOTRIO este insotit  de o scurta descriere astfel incat UTILIZATORUL sa se poata informa cu privire la caracteristicile esentiale ale produselor inainte de a plasa o comanda, precum si de o fotografie. Fotografiile produselor sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii pentru Laktotrio 2001 Prod SRL.

Informatiile furnizate in cadrul magazinului online LAKTOTRIO  cu privire la produse au doar scop informativ si nu pot inlocui in nicio situatie sfatul unor specialisti (ex. specialisti in nutritie/medici).  

Produsele afisate in magazinul online LAKTOTRIO  pot fi comandate in limita stocului disponibil. 

In cazul in care oricare produs afisat in cadrul magazinului online LAKTOTRIO devine indisponibil intre momentul adaugarii acestuia in cosul de cumparaturi si momentul finalizarii comenzii, UTILIZATORUL va fi informat in mod corespunzator. In cazul in care se constata ca un produs comandat este indisponibil dupa transmiterea e-mailului/apelului telefonic de confirmare, UTILIZATORUL va fi informat cu privire la acest aspect in orice moment pana la momentul livrarii comenzii, inclusiv, iar comanda va fi livrata fara produsul lipsa, care nu va fi facturat. 

Preturile produselor prezentate in magazinul online LAKTOTRIO sunt exprimate in Lei si au toate taxele incluse. 

Livrarea produselor se va efectua catre client prin intermediul flotei proprii de autoutilitare detinute de Laktotrio 2001 Prod SRL. Nu se percep costuri suplimentare pentru transport.

6. LIVRAREA COMENZII

LAKTOTRIO 2001 PROD SRL poate efectua livrari doar pentru comenzile care au locatia de livrare in municipiile/orasele urmatoare precum si in satele si comunele din apropierea acestora. In situatia in care comanda trebuie livrata in afara acestor zone clientul are obligatia de a solicita, inainte de finalizarea comenzii, pe e-mail (comenzi@laktotrio.ro) sau telefonic (0762.22.55.08) disponibilitatea livrarii.

 Judetul SUCEAVA

Municipiile Suceava/Falticeni/Radauti/Campulung Moldovenesc/Vatra Dornei

Orasul Gura Humorului

Judetul BOTOSANI

Municipiile Botosani/Dorohoi

Judetul IASI

Municipiile Iasi/Pascani

Orasele Targu Frumos/Podu Iloaiei

Judetul BACAU

Municipiile Bacau/Onesti/Moinesti

Orasele Comanesti/Tg.Ocna/Buhusi

Judetul VASLUI

Municipiile Vaslui/Barlad

Judetul NEAMT

Municipiile Piatra Neamt/Roman

Orasul Tg.Neamt

Judetul VRANCEA

Municipiile Focsani/Adjud

Orasul Marasesti

Judetul GALATI

Municipiile Galati/Tecuci

Judetul BUZAU

Municipiile Buzau/Rm.Sarat

Valoarea minima pentru o comanda este de 100 lei (inclusiv TVA).Vanzatorul (Laktotrio 2001 Prod SRL)  asigura transportul gratuit al comenzilor.

Livrarea comenzilor la adresa de livrare indicata de catre client este asigurata de catre Laktotrio 2001 Prod SRL  prin intermediul personalului propriu, transportul fiind efectuat cu autoutilitare dotate cu agregate frigorifice ce asigura pastrarea optima a produselor. Clientul trebuie sa se asigure ca accesul personalului livrator la locatia de livrare este posibila astfel incat comanda sa poata fi receptionata. In cazul unor erori cu privire la datele furnizate de catre client pentru adresa de livrare sau in cazul furnizarii unor date incomplete, Laktotrio 2001 Prod SRL nu va fi responsabila pentru imposibilitatea livrarii Comenzii.

Clientul se obliga sa fie prezent la receptionarea comenzii la adresa indicata in comanda, in caz contrar, clientul va suporta costul de transport aferent unei posibile noi livrari. In cazul in care clientul nu este disponibil sa receptioneze personal comanda, acesta va desemna o alta persoana in acest sens.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Laktotrio 2001 Prod SRL la momentul predarii produselor comandate catre client la adresa selectata de acesta la momentul finalizarii comenzii, conditionat de plata pretului. Riscul si raspunderea cu privire la produse se transfera clientului la momentul livrarii acestora.

In cazul in care clientul a optat pentru metoda de plata ramburs (numerar la livrare), transferul dreptului de proprietate asupra produselor cu plata ramburs se realizeaza la momentul platii integrale a comenzii catre personalul livrator.

Livrarea se va efectua la data si in intervalul orar comunicat catre client (prin e-mail sau telefonic) de catre administratorul magazinului online LAKTOTRIO  la momentul plasarii comenzii.

Zilele de livrari sunt: 

- de luni pana sambata in intervalul orar : 08-20

La momentul livrarii produselor, clientul sau inlocuitorul desemnat al acestuia, are obligatia de a verifica produsele si documentele de livrare a acestora, avand atasat bonul fiscal ce include informatiile privind denumirea, cantitatea si pretul produsele livrate.

Livrarea comenzilor nu se va putea realiza in cazul in care, oricare dintre conditiile de mai sus nu este indeplinita.

In cazul in care clientul a primit un produs pe care nu l-a comandat in locul unui produs comandat sau in plus fata de produsele comandate, clientul trebuie sa informeze in acest sens Laktotrio 2001 Prod SRL in cel mai scurt timp, la datele de contact mentionate in sectiunea 10 din aceste Termene si Conditii.

Laktotrio 2001 Prod SRL  poate renunta la contract si anula comanda in urmatoarele situatii:

(1) adresa si datele de contact client sunt gresite, lipsesc sau sunt incomplete;

(2) Clientul refuza primirea produselor;

(3) Clientul refuza sa efectueze plata produselor livrate;

(4) Clientul sau inlocuitorul desemnat al acestuia nu poate fi contactat si nu este gasit la adresa indicata pentru livrare.

7. CONFIDENTIALITATE

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe SITE prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. Orice alte comunicari sau materiale pe care le transmiteți pe acest SITE, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

8. LIMITAREA RASPUNDERII LAKTOTRIO 2001 PROD SRL

Utilizarea acestui SITE intra in totalitate in raspunderea Dumneavoastra.

Laktotrio 2001 Prod SRL  nu va fi responsabil fata de UTILIZATOR in cazul folosirii magazinului online Laktotrio  cu incalcarea acestor Termene si Conditii. 

Laktotrio 2001 Prod SRL  nu isi asuma raspunderea pentru :

-calitatea, scopurile sau corectitudine informatiilor altor website-uri mentionate sau la care se face trimitere in continutul magazinului online. Pentru respectivele website-uri se vor aplica Termene si Conditii de utilizare specifice, astfel cum sunt acestea specificate pe website-urile respective, raspunderea revenind in totatalitate proprietarilor acestora. Prin accesarea website-urilor mentionate mai sus UTILIZATORUL actioneaza pe propriul risc si pe propria raspundere;

- garantarea functionarii neintrerupte, sigure si fara erori a magazinului online LAKTOTRIO;

- erorile sau intarzierile cu privire la inregistrarea sau livrarea comenzilor sau orice alte probleme  datorate unor defectiuni tehnice, unor virusi, unor probleme cauzate de furnizorul de Internet, unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul magazinului online LAKTOTRIO, sau oricaror altor cauze independente de vointa Laktotrio 2001 Prod SRL; 

- intarzierile in livrarea produselor comandate, cauzate de factori ce nu tin de Laktotrio 2001 Prod SRL.

9. SOLUTIONAREA RECLAMATIILOR 

Pentru orice reclamatii cu privire la calitatea produselor comandate sau cu privire la alte aspecte referitoare la comenzile plasate prin magazinul online LAKTOTRIO, ne puteti contacta la datele de contact mentionate in sectiunea 10 din aceste Termene si Conditii.

Laktotrio 2001 Prod SRL va face tot posibilul pentru a raspunde reclamatiilor transmise de catre clienti  cu privire la comenzile plasate prin magazinul online LAKTOTRIO in cel mult 5 (cinci) zile lucratoare de la primirea acestora la datele de contact mentionate in sectiunea 10 din aceste Termene si Conditii. 

10. CUM PUTETI CONTACTA MAGAZINUL ONLINE LAKTOTRIO

Pentru a obtine informatii, pentru a face orice notificari cu privire la comenzile plasate, pentru a face reclamatii aveti la dispozitie urmatoarele date de contact:

(1) Numarul de telefon: 0762.22.55.08 (apel taxabil conform retelei telefonice proprii) disponibil de Luni-Vineri 9.00 -17.00 

(2) Prin e-mail la urmatoarea adresa: comenzi@laktotrio.ro

(3) Prin posta/curier la adresa: Laktotrio 2001 Prod SRL, comuna Horodniceni, strada Principala, nr.338, judetul Suceava.

11. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Laktotrio 2001 Prod SRL colecteaza, prin intermediul magazinului online LAKTOTRIO date cu caracter personal ale clientului. Clientul trebuie sa consulte in acest sens Politica de Confidentialitate.

Laktotrio 2001 Prod SRL nu prelucreaza date privind cardurile bancare ale clientilor utilizate pentru efectuarea platilor. 

Referitor la operatiunile de prelucrare de date cu caracter personal efectuate de procesatorul de plati, va rugam sa accesati https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php

Va recomandam sa consultati Politica de Confidentialitate de fiecare data cand vizitati magazinul online LAKTOTRIO.

De asemenea, magazinul online LAKTOTRIO utilizeaza cookies. Clientul trebuie sa consulte Politica privind Cookies.

12. REVIZUIRI ALE ACESTOR CONDITII DE UTILIZARE

Laktotrio 2001 Prod SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitati aceasta pagina a SITE-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta de Conditiile de Utilizare actualizate.

13. LEGISLATIE APLICABILA SI JURISDICTIE

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror și tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi în legatură cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.